• Download hem nu!

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem en stel je account in met het e-mailadres waarmee je bij VV ODV bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en VV ODV afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app installeert, wordt er gevraagd om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  1. Je hebt al een Voetbal.nl account. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt gevraagd om het e-mailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij VV ODV in de ledenadministratie bekend bent (het adres waarop je doorgaans de mailtjes van VV ODV ontvangt is het adres waarmee je bij ons bekend bent).
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een e-mailadres gebruikt waarmee je bij VV ODV bekend bent.
  3. Je hebt een bestaand Voetbal.nl account waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem contact op met bestuur@vvodv.nl
  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.
 • Meerdere kinderen bij VV ODV?

  Heb je meerdere kinderen bij VV ODV en is je e-mailadres gekoppeld aan meerdere leden? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".