•  

   


  Doe jij op dinsdag 26 april 2022 bij ODV in Wijnjewoude mee aan de:

  Geef je op voor dit waanzinnig mooi en uniek landelijk kampioenschap
  Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar spelen een dagdeel de pannen van het dak middels verschillende wedstrijdjes. Tijdens deze wedstrijdjes observeren wij op creativiteit, samenspel en leiderschap, waarbij FUN wel de hoofdmoot zal zijn. Welk team wordt de winnaar van de dag..!!

  Tevens selecteren wij meerdere speler(sters) die op een landelijke finaledag mogen gaan spelen voor een plaatsje in het UNITED COLORS LEAGUE TEAM. (O-10 en O-13) Deze winnende teams gaan deelnemen aan een internationaal voetbaltoernooi op Nederlandse bodem. HOE LEUK IS DAT! Deze dag is opgenomen in het scoutingsprogramma VAN profclubs.

  Speel een competitie UNITED COLORS LEAGUE

  • De jeugd van 7 t/m 9 jarigen spelen van 10.00 tot 12.30 uur.
  • De jeugd van 10 t/m 12 jarigen spelen van 13.00 tot 15.30 uur.

  Geen kledingvoorschrift, we spelen met hesjes. Keepers zijn ook van harte welkom. En dat voor een prijs van € 17,00 per deelnemer!

  Er kunnen maximaal 48 spelers(ters)per dagdeel meedoen! Iedereen ontvangt een United Colors League medaille en een United Colors League certificaat. Mocht je uiteindelijk worden geselecteerd voor finaleplaats of in het United Colors League-team komen, dan zijn er geen extra kosten aan verbonden.

  Om mee te doen, klik hier!