• Per ingang van het seizoen 2022/23 zal er een sportspreekuur op maandag en donderdag worden georganiseerd:

   

  • Op maandagmiddag (vanaf 17.00 uur) en donderdagavond (vanaf 18.30 uur) kunnen voetballers van ODV op het sportspreekuur terecht bij fysiotherapeut Johan de Boer van Fitaal.

   

  • Het sportspreekuur is gratis beschikbaar voor alle spelende leden van ODV en vindt maandagmiddag plaats in de praktijk van Fitaal Wijnjewoude aan de Meester Geertswei 4 (MFC de Swingel) en donderdagavond op het trainingscomplex van ODV

   

  • Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar sportspreekuur@fitaal.nl , waarin de voetballer aangeeft om wat voor blessure het gaat en in welk team hij/zij speelt. Graag aangeven dat je naar Wijnjewoude wilt komen.

  De geblesseerde voetballer ontvangt z.s.m. een mail terug waarin wordt aangegeven hoe laat hij/zij op maandag of donderdag terecht kan.

   

  • Tijdens het blessurespreekuur zal de fysiotherapeut in ca. 15 minuten een eerste screening van de sportblessure uitvoeren. Op basis hiervan volgt een advies en evt. een terugkoppeling naar sportverzorger of trainer en/of een doorverwijzing naar een fysiotherapeut of huisarts.

   

  • Jeugdleden t/m 12 jaar moeten met een volwassene komen. Dit kan een ouder/verzorger, maar ook een trainer/leider zijn.

   

  Blessurespreekuur op andere dagen:

   

  • Binnen 24 uur (op werkdagen) kunnen voetballers van ODV met een blessure op afspraak terecht bij één van de (sport)fysiotherapeuten van Fitaal in Wijnjewoude of Drachten.

   

  • De kosten voor deze screening + onderzoek worden vergoed door de zorgverzekeraar, wanneer de sporter een (aanvullende) verzekering bij zijn/haar zorgverzekeraar heeft.

   

  • Vanuit een eerste screening + onderzoek door de (sport)fysiotherapeut volgt:

  -        Advies / overdracht voor verdere begeleiding door verzorger / trainer.

  -        Vervolgafspraak wanneer verdere behandeling fysiotherapie nodig is.

   

   

  Johan de Boer, fysiotherapeut Fitaal Wijnjewoude

   

   

   

   

  Fitaal Wijnewoude                         Fitaal De Sportlaan                        Tel. (0512) 54 11 58

  Meester Geertswei 4                    Sportlaan 1a                                    E-mail: johandeboer@fitaal.nl

  9241 GL  Wijnjewoude                  9203 NV  Drachten                        Website: www.fitaal.nl