• Voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt, is het mogelijk om de club GRATIS de sponsoren. Het is heel simpel, het enige wat je hoeft te doen is iedere keer dat je iets wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ te gaan. Je kunt ook klikken via deze link, zodat je rechtstreeks op de pagina komt van vv ODV.

   

  Hoe werkt de sponsoring?
  Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt door SponsorKliks op de bankrekening van onze vereniging gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert ODV hier direct van! De enige uitzondering is de aankoop van boeken. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag geen commissie op boeken worden gegeven.

  Om het jou gemakkelijk te maken, kun je via meerdere plekken op de ODV-website naar de website van SponsorKliks doorklikken:

  • Via de hyperlinks hierboven
  • Via de slider bovenaan de website (2 van 4).

  Iets kopen of iets laten bezorgen
  Als je op de website van SponsorKliks terecht komt, zie je een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl je als klant zelf niet extra's betaalt.

  Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via SponsorKliks kun je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

  Alvast bedankt namens voetbalvereniging ODV!