• Voor het nieuwe voetbalseizoen (2020-2021) zijn de teampagina's weer in orde gemaakt. Dit betekent dat per team gegevens als staf, wedstrijd(uitslagen), indeling en meer te zien zijn. Dit geldt automatisch ook voor de gegevens per team in de voetbal.nl app. Overigens kunnen we er niets aan doen als namen zijn afgeschermd, dit heeft met de privacyinstellingen van desbetreffende speler te maken.

    Teamfoto's gevraagd
    Het enige wat nu nog ontbreekt, zijn de teamfoto's. Als er geen teamfoto is aangeleverd, wordt standaard de 'dummy' foto getoond en het is natuurlijk leuker als het team een gezicht heeft. Hierbij vragen we de leiders van alle voetbalteams (jeugd en volwassen) om een nieuwe foto aan te leveren. Zijn er teamleden die niet op de website zichtbaar willen zijn? Dan is het handig dat zij niet op deze foto staan. Aanleveren kan via bestuur@vvodv.nl. Alvast bedankt!

    Je naam zichtbaar maken?
    Staat je naam niet bij je teampagina vermeld? Dan heb je waarschijnlijk (onbewust) je gegevens afgeschermd. Dit kun je zelf wijzigen door in te loggen in de voetbal.nl app. Deze is gekoppeld aan je KNVB account en ODV-lidmaatschap. Kom je er niet uit? Laat het ons weten, we helpen je graag.