• Op deze pagina kunt u het ODV-kledingassortiment bekijken. Het huidige assortiment is vastgesteld in overleg met Veneboer Sport2000 in Drachten en kan bij grote belangstelling worden uitgebreid.

    Assortiment
    Passend bij de ODV-kleuren is een kledinglijn samengesteld met Jako artikelen uit de serie champ, in combinatie met aanvullende items. Bekijk de afbeeldingen hieronder of download één van de volgende overzichten voor uitgebreide informatie en verkrijgbare maten:

    (scroll naar beneden om te zien hoe u kunt bestellen)

  • Hoe bestellen?

    Maak gebruik van het bestelformulier of vraag een formulier in de ODV-kantine. Omdat de maten erg uiteen lopen, adviseren we de kleding vooraf te passen. Dit kan bij Veneboer Sport2000 in Drachten. Alle bestellingen dienen ter plaatse bij Veneboer aan de kassa te worden afgerekend. Op deze manier kunt u direct na het passen uw bestelling plaatsen en doorgeven welke naam u eventueel op de rug wilt laten drukken. Het plaatsen van een rugnaam kost € 5,- per kledingstuk (alleen op mogelijk op bovenkleding). Plaatsing van het ODV-logo is mogelijk op alle bovenkleding en tevens bij de prijs inbegrepen.