• Alweer een paar maanden geleden heeft ODV een sponsorloop georganiseerd voor alle jeugdleden van ODV. Van de opbrengst zouden nieuwe truien worden aangeschaft, maar helaas kon het evenement tot 2x toe niet doorgaan in verband met Corona. Velen van jullie hebben al keihard je best gedaan om mooie bedragen gesponsord te krijgen. Daarom hebben we nu een online challenge bedacht voor tijdens de herfstvakantie: #laatjeskillszien 💪🏻

  Wat houdt de challenge in?
  De bedoeling is om op een zo origineel mogelijke manier een sportieve prestatie te laten zien en hiervan een video te maken. Zet bijvoorbeeld een parcours uit in je achtertuin en vraag je ouders om te filmen hoe jij een razendsnelle tijd neerzet. Of probeer de bal zo vaak mogelijk hoog te houden. Het maakt niet uit: als het maar sportief is en jij het aan jouw sponsoren (familie, vrienden en kennissen) kunt laten zien! Je hoeft geen creatief wonder te zijn en ook geen flitsende video in elkaar te zetten (mag natuurlijk wel), het gaat uiteindelijk vooral om de sportieve prestatie. Het meest originele filmpje (jouw activiteit) wordt beloond met een leuke prijs.

  Hoe werkt het?
  Neem tijdens de herfstvakantie jouw filmpje op en deel hem uiterlijk 25 oktober met ons. Je kunt dit doen door hem te posten op Instagram of Facebook en bij het bericht de hashtags #laatjeskillszien en #vvodv te noemen. Zo kunnen wij jouw filmpje terugvinden. Liever niet herkenbaar op socials? Dan mag je natuurlijk het filmpje sturen naar bestuur@vvodv.nl. Wij publiceren niets en verwijderen het filmpje nadat de challenge voorbij is en de winnaar bekend is gemaakt.

  En het sponsorgeld?
  Het bedrag dat je met jouw challenge (of wat je al had verzameld voor de sponsorloop) hebt opgehaald, kun je inleveren bij je leider of bij Arend Nutterts (Russchenreed 38). Wij zorgen dat de nieuwe truien uiterlijk begin december worden uitgereikt. Alvast bedankt voor jouw inzet en bijdrage en natuurlijk een fijne vakantie toegewenst!

  Groetjes van ODV