• BESTUURSVERKIEZING 

   

  Zoals jullie waarschijnlijk al op de agenda van de algemene ledenvergadering hebben zien staan.

  Is er op maandag 28 november ook een bestuursverkiezing, omdat ik helaas niet aanwezig kan zijn tijdens deze verkiezing, vanwege mijn opleiding die ik volg voor mijn werk.

  Zal ik me op deze manier voorstellen, waarschijnlijk zullen een paar van jullie mij “kennen”, en waarschijnlijk ook een groot gedeelte niet.Ik ben Jeanet Dreijer getrouwd met Jan Dreijer, samen hebben we twee kinderen Marrit en Tessa.

  Jan heeft jarenlang gevoetbald bij de zondag elftallen, van het eerste tot het derde elftal.In die periode draaide ik veel mee in de kantine, twee seizoenen vast stond ik bij het tweede elftal in de ochtend. Elke wedstrijd uit en thuis was ik mee te supporteren.Onze dochter Marrit voetbalt inmiddels al een paar seizoenen en zit bij de meiden van MO20.

  Afgelopen zomer vroeg mijn zwager Jorrit Dreijer of ik ook wilde deelnemen aan het bestuur van ODV. Gerda Westerhof trad namelijk uit het bestuur en zij was verantwoordelijk voor de social/media van ODV. En mijn antwoord was al vrij snel Ja is goed doe ik.

  Dus zo gezegd zo gedaan ik beheer Facebook, vv ODV website maar samen met Johan de Boer beheer ik Instagram. Ook hou ik me bezig met de kantinediensten wat ik eerst dacht dat ik daar nogal wat tegengas in zou ondervinden, moet ik zeggen dat ik het ontzettend getroffen heb met de vrijwilligers die de kantinediensten draaien. Ik wil jullie dan ook allemaal bedanken voor jullie flexibiliteit en Johan voor het meedenken op de socials.

  Maar zoals de kop al zegt bestuursverkiezing om echt in het bestuur te mogen heb ik natuurlijk van jullie de leden van vv ODV toestemming nodig. Ik hoop dan ook dat ik jullie toestemming krijg zodat ik jullie kan laten zijn dat ik een toegevoegde waarde kan zijn in het bestuur van vv ODV.

  Mijn excuses dat ik er zelf niet bij ben ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.

  Veel liefs Jeanet Dreijer