• Beste leden van ODV,

  Vorige week dinsdag 31 maart kondigde het kabinet aan de zogeheten ‘coronamaatregelen’ te verlengen tot en met dinsdag 28 april. Omdat daarnaast tot 1 juni geen evenementen plaats mogen vinden, heeft de KNVB besloten dat de competities in het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Dit betekent concreet dat in voetbalseizoen 2020/2021 iedereen weer in dezelfde klasse start als bij de start van het huidige seizoen. Hierdoor is promoveren/degraderen onmogelijk en wordt vanzelfsprekend niemand kampioen.

  Begroting 2019/2020
  Hoewel het voor iedereen heel vervelend is dat er niet gevoetbald kan worden, staan wij als bestuur achter het genomen besluit. Het betekent echter ook, net als voor veel andere verenigingen, dat er vervelende financiële consequenties achter vandaan zullen komen. Juist omdat de begroting voor het huidige seizoen er gunstig uit zag, moeten we nu toch weer op zoek naar manieren om niet te hard achteruit te boeren en bovendien de bouw van de nieuwe kleedboxen te kunnen bekostigen. Want, ondanks dat we hiervoor subsidie ontvangen, moeten we nog een aanzienlijk bedrag zelf bekostigen. De Coronacrisis gooit wat dat betreft flink roet in het eten.

  Wij vragen jullie steun
  De Coronacrisis treft ons allemaal, maar de één ondervindt direct de nadelige gevolgen en de ander merkt er misschien eerst (nog) niet zoveel van. We vragen alle leden om onze vereniging te blijven steunen, door de afgeschreven contributie niet terug te boeken (storneren). Volgend jaar hopen we één en ander te kunnen compenseren door voor alle leden, jong en oud, een knallend mooi jubileumjaar – we bestaan dan 100 jaar – te organiseren. En we hopen natuurlijk dat er na 1 juni weer volop getraind kan worden. We hebben er vanzelfsprekend ook begrip voor als er leden zijn die vanwege de Coronacrisis elke euro hard kunnen gebruiken. Omdat terugboeken echter een heleboel extra werk oplevert, vragen we in dit geval contact op te nemen via penningmeester@vvodv.nl.

  Zelf een balletje trappen
  Rest ons verder nog te benadrukken dat de voetbalvelden tot nader order gesloten zijn en pas weer toegankelijk zijn zodra de KNVB in navolging van de RIVM aankondigt dat er weer gevoetbald (o.a. trainingen en oefenwedstrijden) mag worden. Tot die tijd is het niet toegestaan om de velden te gebruiken om met vriendjes zelf een balletje te trappen. We rekenen op de medewerking van alle jeugdspelers en hun ouders in deze.

  Tot slot
  Zo cliché, maar we kunnen het natuurlijk niet vaak genoeg zeggen… pas goed op jezelf en je medemens. Blijf gezond, we zien elkaar graag zo snel mogelijk weer!

  Het bestuur van v.v. ODV
  Wilmar, Marjan, Kees, Thomas, Wendy, Arend en Gerda